Familien-Gschicht'n
Mei Mama hortet ja Gewürze, do kann sich a jeds Eichhörnchen mit seiner Nuss-Sammlung für'n Winter versteckn. Jetzt hod ihr mei Papa letztens a Gewürzregal baut, weil de Glas-Pyramide in da Küch langsam ganz schee instabil gwordn is. Wos ma a daran gmerkt hod, als mei Papa, der se halt ned ganz so elfengleich bewegt, sonder mehr wie a Dampfwalzn durch d'Küch geht, de Pyramide gstreift hod und ma ghört hod, dass er über den Scheberer von de Gläser auf'n Bodn ned ganz so begeistert war.
Naja, jetz is des Gewürzregal a scho wieder brechend voll. Aber mei Mama hört a ned auf, weil ma ja "so viel ausprobiern kann". Da kannst sang, wos Du magst! Ihre Besten ham mia jetz do herin, aber i lehn mi mal aus'm Fenster und sog, do kimmt noch einiges dazua. Guad san's halt aber scho, de Gewürzsalze.
Wirtshaus-Gewürzsalz is z.B. geeignet für
- Braten
- Eintöpfe
- Gemüse
- Brotzeitplatte
- Dips
Zutaten je Glas: Alpensalz (Siedesalz, Trennmittel Natriumferrocyanid), Zwiebel, Pfeffer, Paprika, geräucherte Paprika (Paprika, Rauch), Tomaten, Knoblauch, Pastinaken, Lorbeerblätter, Petersilie, Koriander, Ingwer, Schnittlauch, Piment, Chillies, Dillspitzen, Sellerieblätter, Liebstöckel
Inhalt je Glas: 150 g e
Geschmack: salzig, würzig
Unsere Gewürzsalze sind mind. 1,5 Jahre haltbar. Siehe Flaschenboden.